Bekijk eerdere voorstellingen

Te huur

Hier kun je eerdere voorstellingen van Percossa huren.

De prijs bedraagt €3,95 voor 5 dagen huur.

10 jaar van de straat

 

Geen compromis, geen adempauze, geen genade,

maar een bulderende percussie-achtbaan vol rake klappen, scherpe humor en acrobatische capriolen, verpakt in theatrale fijnzinnigheid want Percossa benadert slagwerk als middel om tot een voorstelling te komen, niet als doel.

'Percussion will never be the same'

K.O.

  

Vier virtuoze komedianten in een onderling muzikaal gevecht. Een olympiade van wereldtheater, een estafette van wereldmuziek, een masterclass universeel trommelen. Maar misschien nog wel het meest een wervelend circusnummer, waarbij het publiek met open mond toekijkt en lachend knock-out wordt geslagen.

 

The Real Deal

  

Met The Real Deal****  verdienen ze een plekje in de bovenste regionen van de eredivisie. – de Volkskrant

We horen de hartslag van het ongeboren kind, zien de mannen puffen bij de bevalling. Ze concerteren virtuoos met badeendjes en laten zien dat mannen achter buggies stoer zijn. Ze kunnen goochelen, ze leven de heldendromen van hun zonen en vrezen het moment waarop hun dochters het huis verlaten.

Voor hun achtste theatervoorstelling haalt Percossa haar inspiratie uit persoonlijke ervaringen met het vaderschap. Ze zijn rauw, goudeerlijk en simpelweg lekker. Een ding is zeker: het is een knettergekke show vol bizarre acts en steengoede muziek.

 

BAM!

  

Deze slagwerkersweten op virtuoze wijze uit bijna alles muziek
te krijgen. Of dat nu tandenborstels, kinderwagens, buisjes of traditionele instrumenten zijn. Hun shows zijn muzikale en theatrale achtbanen vol humor en emotie. Bij een avond Percossa is stilzitten in uw theaterstoel onmogelijk!