Sorry (7+)

PERCOSSA EN LONNEKE VAN LETH DANS SLAAN DE HANDEN INEEN EN MAKEN ENERGIEKE VOORSTELLING VOOR DE JEUGD

Een samenwerking waar de vonken vanaf spatten! Zowel Percossa als choreografe Lonneke van Leth staan bekend om hun humor, energie en verhalende voorstellingen. Voor de voorstelling PI werken deze Haagse partijen eindelijk eens samen! Twee dagen na de première speelt de voorstelling voor vele Haagse scholen en wordt ook gratis aangeboden aan (Oekraïense) vluchtelingen.

Zijn we anno nu misschien harder tegen elkaar, egoïstischer en vergeten we dat we niet alleen voor onszelf leven? In het Oosterse restaurant Pi is het eten of gegeten worden. De gerechten in dit restaurant worden uitgeserveerd op een bedje van irritatie, met een snufje rancune en een garnering van hufterigheid met slagroom. De gasten in dit etablissement denken alleen aan zichzelf en hebben met niemand iets te schaften. Specialiteit van het huis: een broodje knok(kels) met klapstuk. De dansers nemen een kijkje in de keuken van Oosterse vechtkunsten zoals Karate, Tai Chi, Pencak Silat en Sumoworstelen. Percossa verdedigt zichzelf met pittig slagwerk. Maak je op voor een hilarische voorstelling!

 

Voorstelling: Sorry

Producent: Lonneke van Leth Dans en Percossa

Premiere: 12-02-2023

Tijd: 14:00 UUR

Locatie: Theater de Nieuwe Regentes

Ticket verkoop: denieuweregentes.nl

Leeftijd: 7+

Thema's: Omgangsvormen en gedrag

Choreografie/concept/regie: Lonneke van Leth

Decor/concept: Vincent de Kooker

Compositie: Percossa

Repetitor: Camille Pidou

Dansers: Riccardo Sbrighi, David Vermeulen

Musici: Percossa - Janwillem van der Poll, Eric Robillard

 

Deze productie is mede mogelijk gemaakt door subsidies van Fonds 21, het Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland, Norma Fonds en de Gemeente Den Haag.

 

Premiere 12 februari 2023 in Theater de Nieuwe Regentes

Schoolvoorstellingen aldaar op 14 februari 2023