Eric

Een pannendeksel, moeders wasrek, vier porseleinen vazen en vuilnis- zakken. Meer had hij niet nodig voor zijn eerste drumstel. Al snel besloten zijn ouders structuur aan te brengen in zijn creatieve uitspattingen.

Erics muzikale reis begon met pianoles- sen en leidde via gitaar, basgitaar, zomer- kampen, punkbands en liters haargel uiteinde- lijk tot drummen. Aan het conservatorium rondde hij de studies Schoolmuziek en Klassiek Slagwerk met succes af.

In de jaren die volgden speelde hij regelmatig bij orkesten, ensembles, wereldmuziek- en theatergroepen, totdat hij voor Percossa gecast werd. Een droom die uitkwam. Daar geniet Eric vooral van de verrassende attributen waarvan niemand had verwacht dat je er muziek mee kon maken. Wat theater betreft gelooft hij in de verfijnde combinatie van verschillende disciplines die alle zintuigen van het publiek prikkelen. Je ziet het terug in Percossa.

Vanuit de ervaringen die hij bij Percossa opdoet geeft Eric workshops, verzorgt clinics en ontwikkelt grootschalige educatieve projecten en familieconcerten.

Wil je Eric en de andere spelers van Percossa beleven in een theater bij jou in de buurt?

SPEELLIJST PERCOSSA

Overige spelers