[rev_slider niels]

Niels

Met twee begenadigd amateur-pianisten als ouders kon het niet lang duren voordat hij op muziekgebied van zich zou laten horen. De lege wasmiddelton en enkele koekblikken deden dienst als trommels, kleurpotloden waren zijn drumsticks. De eerste stappen op weg naar een percussierijke carrière waren gezet.

Eerst speelde Niels mee met de plaatjes die hij draaide op een koffergrammofoonspeler. Later volgde drumlessen op de muziekschool en optredens op de plaatselijke buurthuispodia. Toen werd het tijd voor een serieuzere aanpak van de muzikale ambities.

Via de ‘School voor jong talent’ van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag kwam Niels terecht op de vakopleiding van hetzelfde instituut. Hij bekwaamde zich in een scala aan stijlen; van klassiek tot modern en van Afrikaans tot Japans.

Na een extra studie aan het Rotterdams Conservatorium en de medewerking aan verschillende theater- en toneelproducties koos Niels er voor om met Percossa de theaterwereld te gaan veroveren. Daar is hij, naast het verzorgen van de lessen ‘ritmetraining’ op Koninklijk Conservatorium in Den Haag, nog steeds mee bezig!

Wil je Niels en de andere spelers van Percossa beleven in een theater bij jou in de buurt?

SPEELLIJST PERCOSSA

Overige spelers