Percossa - rebels of rhythm

Rebels of Rhythm
ticket1-achtergrond-midden
ticket4-achtergrond-links
ticket4-achtergrond-links

10 jaar van de straat

Rebels of Rhythm


Heftige Drumvuurwerk? Humor? Acrobatiek?

Begonnen als brutale schoffies op straat, maar uitgegroeid tot een wereldwijde, onbeschrijfelijke theater-sensatie: PERCOSSA

Na 10 jaar bloed zweet en tranen, wereldreizen en internationale successen, trakteren deze 'Rebels of Rhythm' het publiek op de show der shows.

Geen compromis, geen adempauze, geen genade,

maar een bulderende percussie-achtbaan vol rake klappen, scherpe humor en acrobatische capriolen, verpakt in theatrale fijnzinnigheid want Percossa benadert slagwerk als middel om tot een voorstelling te komen, niet als doel.

'Percussion will never be the same'

De pers roemt Percossa om de afwisseling in hun voorstelling. Gigantische Japanse trommels worden gecombineerd met minuscule attributen; dampende samba-ritmes wisselen af met oorverdovende stilte; hilarische grappen staan oog in oog met ontroerende ballads.


Onder regie van Karel de Rooij (Mini & Maxi) en Hans Minnaert (Internationaal Danstheater) gaan de mannen van Percossa tot het uiterste van hun fysieke kunnen, waarbij blauwe plekken en bloedneuzen geen uitzondering zijn.

 

"Anderhalf uur lang bewijst Percossa dat slagwerk vooral erg geestig kan zijn. (...)
Een verrukkelijke voorstelling!"

AD

 

"In hun jubileumshow 'Tien jaar van de Straat' wordt niet alleen vollop gedrumd en getrommeld, maar ook a capella gezongen, gegoocheld, gelachen (door het publiek weliswaar) en worden halsbrekende toeren uitgehaald."

De Telegraaf

 

"De energie spat van het podium"

Leidsch Dagblad